Världspolitikens Dagsfrågor

Skriften med aktuell fördjupning i de stora frågorna som förändrar världen, bakgrundskunskapen och de stora linjerna som du inte hittar någon annanstans.

Världspolitikens Dagsfrågor ger dig en aktuell fördjupning i de stora frågorna som förändrar världen. Skriften ger bakgrundskunskapen och de stora linjerna som du inte hittar någon annanstans. Varje nummer är ungefär 32 sidor och handlar om en avgränsad dagsfråga i internationell politik och kan jämföras med en mindre bok. Texterna skrivs av journalister, forskare och experter med lång erfarenhet inom sina ämnen. Ämnena är intressanta för alla som vill veta mer och få en gedigen bas av kunskap om internationell politik och politiska förhållanden. Till skrifterna finns också instuderingsfrågor att ladda ner. Världspolitikens Dagsfrågor utkommer med 12 nummer per år. Utgivningsplan

Prenumerera nu! 

Privatpersoner eller Organisationer
Ni väljer mellan att prenumerera på den tryckta skriften eller den digitala med tillgång till arkivfunktion. Läs mer om prissättning och åtkomst till arkiv. 

Är du medlem i Utrikespolitiska institutet har du också erbjudanden till rabatterade medlemspriser.

Enstaka utgåvor, pappersskrift eller pdf
Här nedan kan du köpa enstaka nummer som interesserar dig. De finns både i pappersformat och i pdf-format. Sök på tema för att hitta specifika lösnummer. 

Har du frågor?
Om du inte hittar det du söker eller om du vill beställa Världspolitikens Dagsfrågor från 2013 eller tidigare så är du alltid välkommen att kontakta UI:s kundtjänst. Du kan också hitta äldre nummer av Världspolitikens Dagsfrågor på ditt närmaste bibliotek. 

OBS! Leveranstiden för tryckta produkter är något längre under juli månad liksom under jul- och nyårshelgerna.

Varukorg

Totalt 0