Sommartider på UI

UI:s kundtjänst har sommarstängt från 11 juli till och med 8 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja. Beställningar expedieras här. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

Evenemang

På UI möts svenska och internationella forskare, experter, politiska ledare och journalister i debatter och samtal om utrikes- och säkerhetspolitik. Varje år arrangeras ett sextiotal föreläsningar, seminarier, fortbildningsdagar, gymnasiedagar och konferenser om aktuella internationella frågor.

De fysiska evenemangen sker i huvudsak i UI:s lokaler på Drottning Kristinas väg 37 i Stockholm. Utöver dessa anordnas även digitala evenemang via Zoom. Du kan även lyssna eller titta på våra seminarier och intervjuer i vår kanal UI seminars eller på vår Youtubekanal i efterhand. En del av evenemangen anordnas helt i UI:s egen regi och en del sker i form av samarbete med andra organisationer, myndigheter och företag. Här kan du anmäla dig till kommande evenemang eller titta på tidigare evenemang. Använd sökfunktionen och våra filter för att hitta det du är intresserad av.

Följ oss på Facebook eller Twitter för mer information.

Tidigare

Fler tidigare

Varukorg

Totalt 0