Sommartider på UI

Kundtjänst är stängd från 7 juli till och med 9 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja.
Beställningar expedieras via https://www.ui.se/butiken/. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

77255

Gymnasiedagar på UI

Åtta tillfällen per termin med inspirerande och aktuella föreläsningar.

Boka kostnadsfritt en halvdag, för- eller eftermiddag, med tre aktuella och relevanta föreläsningar för din gymnasieklass. Våra talare är utvalda för uppgiften och är både ämneskunniga och engagerade. Vi vill inspirera och utmana dina elever och ger utrymme för frågor och dialog.

UI arrangerar åtta halvdagar fördelade på fyra datum, varje termin. För- och eftermiddagspassen under samma dag är identiska. Datumen planeras in i förväg, föreläsningarnas beskrivning uppdateras löpande. Under dagen beskriver och förklarar vi komplicerade konflikter i världen och tittar närmare på hur Sveriges arbete med internationellt utvecklingsarbete ser ut. Målet är att öka förståelsen och intresset för de förutsättningar som gäller för aktörers och staters agerande.

Läs programmet för kommande datum och anmäl din klass

Gymnasiedagarna filmas och publiceras på UI:s Youtubekanal där de blir tillgängliga för alla, du kan även följa #gymnasiedag på Twitter. Gymnasiedagarna anordnas i samarbete med Sida.

Titta på tidigare gymnasiedagar

Varukorg

Totalt 0