Inloggning

På nya UI.se behöver du ett användarkonto för att kunna anmäla dig till ett seminarium, köpa i butiken eller logga in på landguiden. Har du besökt oss förut är chansen stor att din mailadress finns i våra register, kontrollera detta genom något av följande alternativ:

Du är medlem hos Utrikespolitiska institutet
Är du medlem hos Utrikespolitiska institutet finns du redan registrerad som användare hos oss. Du har tidigare angett ditt kundnummer men kommer fortsättningsvis att använda din mailadress i din kontakt med oss. För att logga in vid ditt första besök på vår nya webbplats behöver du ett nytt lösenord. Ange din mailadress som du haft i din kontakt med oss och klicka på glömt lösenord. Ett nytt lösenord kommer då att skickas till din mailadress som du sedan loggar in med. Klicka här för att komma direkt till Glömt lösenord.

Observera att det är viktigt att du använder samma mailadress som ditt medlemskap är kopplat till för att detta ska kopplas på ditt användarkonto.

Du är medlem genom organisationen eller företaget du jobbar för
Är du medlem som anställd på ett företag eller en organisation behöver du logga in på din personliga mailadress. Kontrollera genom att begära ut ett nytt lösenord här. I Mina sidor kan du se om ditt medlemskap finns registrerat under Prenumerationer. Kontakta kundtjänst om medlemskapet saknas alternativt om din mailadress behöver kopplas på organisationens medlemskap. Som privatperson kan man inte använda företagets eller organisationens info-mail för att exempelvis registrera sig till våra seminarier utan du behöver ange en privat och unik mailadress.

Du har gått på våra seminarier eller på annat sätt varit i kontakt med oss tidigare
Är du inte medlem hos oss men har gått på något av våra seminarier, handlat i vår butik eller skrivit upp dig på våra nyhetsbrev kan din mailadress finnas registrerad hos oss. Kontrollera detta genom att skriva in din mailadress och klicka på glömt lösenord. Finns din mailadress registrerad kommer ett nytt lösenord att skickas till dig som du sedan loggar in med. Klicka här för att komma direkt till glömt lösenord.

Ny användare
Du har aldrig tidigare varit i kontakt med oss genom seminarier, köp av skrifter eller medlemskap och du behöver då registrera dig som en ny användare. Klicka här för att komma direkt till registrering.

Glömt lösenord
Är du registerad användare hos oss, genom något av alternativen ovan, men glömt ditt lösenord kan du beställa ut ett nytt här. Lösenordet skickas till mailadressen som du uppgav vid registering.

Inloggningsuppgifter

Kunden/medlemmen är ensamt ansvarig för dennes inloggningsuppgifter. Uppgifterna får inte användas på ett otillbörligt sätt eller spridas till personer som ej är behöriga att förfoga över dessa.   

Varukorg

Totalt 0