Sommartider på UI

UI:s kundtjänst har sommartider från 8 juli till och med 11 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja. Ingen leverans av fysiska produkter sker, och leveranstiden för fakturaköp är längre. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. UI:s presstjänst har sommarstängt från 13 juli till och med 4 augusti. Läs mer här.

Maktkamp i Mellanöstern: Förenade arabemiraten mot Turkiet
Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan (t v) och Abu Dhabis kronprins Muhammad bin Zayid befinner sig på kollisionskurs: AP/TT

Maktkamp i Mellanöstern: Förenade arabemiraten mot Turkiet

29 januari 2021

Förenade arabemiratens strategiska och militära ambitioner krockar allt oftare med Turkiets expansiva utrikespolitik. Maktkampen har kallats ”Mellanösterns farligaste fejd” och regionens nya kalla krig. Vad handlar den om och hur började det?

Medverkande: Bitte Hammargren, Turkiet- och Mellanösternanalytiker med mångårig erfarenhet som journalist, och Paul Levin, docent i internationella relationer och föreståndare för institutet för Turkietstudier vid Stockholms universitet. Båda är knutna till Utrikespolitiska institutet. 

Redaktör och programledare: Jalal Lalouni 

Varukorg

Totalt 0