Är jag anmäld?

Är du osäker på om du är anmäld till något av UI:s evenemang? Via tjänsten ”Mina sidor” kan du enkelt se vilka seminarier du är anmäld till. Nedan följer en instruktion på hur du enklast hittar denna information samt hur du avanmäler dig från ett seminarium.

  1. Logga in på hemsidan genom att klicka på ”Inloggning” uppe i högra hörnet, se gul markering.
  2. Fyll i dina inloggningsuppgifter. Ditt användarnamn är din e-postadress. Klicka sedan på den blåa knappen ”Logga in”, se gula markeringar.


    är jag anmäld 2.png

  3. Du dirigeras då om och kommer tillbaka till startsidan men nu som inloggad. Klicka på ”Mina sidor”, som du hittar uppe i högra hörnet (där det tidigare stod ”Inloggning”), se gul markering.


är jag anmäld3.png

  1. Du möts då av vyn nedan. Klicka på ”Evenemang” till vänster i bild, se gul markering.

är jag anmäld4.png


  1. Här står samtliga seminarium som du är anmäld till. Det är även tydligt angivet om du är anmäld till ordinarie lista eller till seminariets reserv-/väntelista.

är jag anmäld5.png

  1. Vill du avanmäla dig från ett seminarium gör du det genom att klicka på knappen ”Avregistrera”, se den gula markeringen.

är jag anmäld6.pngHar du andra frågor angående anmälan eller avanmälan till UI:s seminarier, mejla din fråga till info@ui.se. Vi svarar så fort vi kan.

Varukorg

Totalt 0