Sommartider på UI

UI:s kundtjänst har sommartider från 8 juli till och med 11 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja. Ingen leverans av fysiska produkter sker, och leveranstiden för fakturaköp är längre. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. UI:s presstjänst har sommarstängt från 13 juli till och med 4 augusti. Läs mer här.

Ola Westerberg

Ola Westerberg

Redaktör (Utrikesmagasinet)

Ola Westerberg är redaktör för UI:s nättidning Utrikesmagasinet. Han är en erfaren journalist med en bakgrund som bland annat utrikeschef samt utrikes- och inrikesreporter på nyhetsbyrån TT.

Ola Westerberg har på senare år deltagit i en rad internationella samarbeten i grävande journalistik, och är medlem i det internationella reporternätverk som är knutet till International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ).
Ola Westerberg deltog bland annat i publiceringen av ICIJ:s Paradisläckan, samt avslöjandena om ”Europas största svindel”, det gigantiska cumexbedrägeriet, samordnat av tyska Correctiv. Han har också, tillsammans med SVT:s Uppdrag granskning, avslöjat flera av Telias mutmisstänkta affärer.

Varukorg

Totalt 0