Sommartider på UI

UI har sommarstängt från 5 juli till och med 8 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja.
Beställningar expedieras via https://www.ui.se/butiken/. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

Ola Westerberg

Ola Westerberg

Redaktör (Utrikesmagasinet)

Ola Westerberg är redaktör för UI:s nättidning Utrikesmagasinet. Han är en erfaren journalist med en bakgrund som bland annat utrikeschef samt utrikes- och inrikesreporter på nyhetsbyrån TT.

Ola Westerberg har på senare år deltagit i en rad internationella samarbeten i grävande journalistik, och är medlem i det internationella reporternätverk som är knutet till International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ).
Ola Westerberg deltog bland annat i publiceringen av ICIJ:s Paradisläckan, samt avslöjandena om ”Europas största svindel”, det gigantiska cumexbedrägeriet, samordnat av tyska Correctiv. Han har också, tillsammans med SVT:s Uppdrag granskning, avslöjat flera av Telias mutmisstänkta affärer.

Varukorg

Totalt 0