Sommartider på UI

UI har sommarstängt från 5 juli till och med 8 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja.
Beställningar expedieras via https://www.ui.se/butiken/. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

Martina Johannesson

Martina Johannesson

Redaktör

Martina Johannesson har arbetat på UI:s redaktion sedan 1993 och är tillsammans med Lena Karlsson redaktör för Världspolitikens Dagsfrågor. Martina Johannesson bevakar även Östasien (Kina, Japan, Taiwan) samt Västeuropa för länderdatabasen Landguidens räkning.

Martina Johannesson har en journalisthögskoleexamen och har studerat statsvetenskap och socialantropologi vid Stockholms universitet. Martina Johannesson har arbetat som journalist inom landsortspress. På UI har hon bland annat varit ansvarig för skriftserien Länder i fickformat och Organisationer i fickformat samt den tidigare nättidningen Epok. Hon har också arbetat som forskningsassistent inom institutets tidigare program om mänskliga rättigheter.

Varukorg

Totalt 0