Sommartider på UI

UI:s kundtjänst har sommartider från 8 juli till och med 11 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja. Ingen leverans av fysiska produkter sker, och leveranstiden för fakturaköp är längre. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. UI:s presstjänst har sommarstängt från 13 juli till och med 4 augusti. Läs mer här.

Martina Johannesson

Martina Johannesson

Redaktör

Martina Johannesson har arbetat på UI:s redaktion sedan 1993 och är tillsammans med Lena Karlsson redaktör för Världspolitikens Dagsfrågor. Martina Johannesson bevakar även Östasien (Kina, Japan, Taiwan) samt Västeuropa för länderdatabasen Landguidens räkning.

Martina Johannesson har en journalisthögskoleexamen och har studerat statsvetenskap och socialantropologi vid Stockholms universitet. Martina Johannesson har arbetat som journalist inom landsortspress. På UI har hon bland annat varit ansvarig för skriftserien Länder i fickformat och Organisationer i fickformat samt den tidigare nättidningen Epok. Hon har också arbetat som forskningsassistent inom institutets tidigare program om mänskliga rättigheter.

Varukorg

Totalt 0