Sommartider på UI

UI har sommarstängt från 5 juli till och med 8 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja.
Beställningar expedieras via https://www.ui.se/butiken/. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

Linda El-Naggar

Linda El-Naggar

Analytiker

Linda El-Naggar är analytiker vid UI:s Mellanöstern- och Nordafrikaprogram. Hon har en kandidatexamen i statsvetenskap och internationella relationer från Göteborgs universitet och en masterexamen i Mellanösternstudier från Lunds universitet.

Under sina masterstudier har Linda analyserat Mellanöstern och Nordafrika utifrån statsvetenskapliga, sociologiska, och antropologiska perspektiv, och fördjupat sig i processer gällande makt, migration och integration. I sin masteruppsats undersökte hon statliga och icke-statliga aktörers roller inom fältet för sub-saharisk migration i Algeriet.

Linda har tidigare arbetat som geopolitisk analytiker vid rådgivningsbyrån Consilio International samt praktiserat på Sveriges ambassad i Alger.

 

Intresseområden: geopolitik, diplomati, migration, demokratisering samt genusfrågor.

Varukorg

Totalt 0