Sommartider på UI

UI:s kundtjänst har sommartider från 8 juli till och med 11 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja. Ingen leverans av fysiska produkter sker, och leveranstiden för fakturaköp är längre. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. UI:s presstjänst har sommarstängt från 13 juli till och med 4 augusti. Läs mer här.

Görrel Espelund

Görrel Espelund

Redaktör

Görrel Espelund följer utvecklingen i Afrika för redaktionens olika publikationer, i första hand Landguiden och Utrikesmagasinet.

Görrel Espelund är journalist och författare med särskilt fokus på Afrika. Mellan åren 1997 och 2004 var hon Afrikakorrespondent för Göteborgs-Posten och Sydsvenskan. Därefter har hon fortsatt att bevaka den afrikanska kontinenten, och årligen gjort flera reportageresor till olika afrikanska länder. Hon har i första hand skrivit för svenska dagstidningar och nyhetsmagasin. Görrel Espelund har även skrivit flera reportageböcker, däribland Vita afrikaner, ett reportage om arv och identitet (2018), Kap till Kairo, anteckningar längs vägen (2012) och Reality Bites, An African Decade (2003). Görrel Espelund är delvis bosatt i Sydafrika. Hon har en journalistexamen med särskild inriktning på Europa från Journalisthögskolan i Göteborg.

Varukorg

Totalt 0