Sommartider på UI

UI:s kundtjänst har sommartider från 8 juli till och med 11 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja. Ingen leverans av fysiska produkter sker, och leveranstiden för fakturaköp är längre. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. UI:s presstjänst har sommarstängt från 13 juli till och med 4 augusti. Läs mer här.

Benjamin Katzeff Silberstein

Benjamin Katzeff Silberstein

Associerad forskare

Benjamin Katzeff Silberstein är associerad forskare inom Asienprogrammet.

Benjamin Katzeff Silberstein är lektor vid Hebrew University of Jerusalem och forskar om koreanska halvön, med särskilt fokus på Nordkoreas samhälle, historia, ekonomi, och internationella relationer. Han undervisar bland annat  i koreansk historia och dagens Nordkorea.

Benjamin disputerade i historia vid University of Pennsylvania med en avhandling om övervakning i NordkoreaHan tog sin masterexamen i internationella relationer och internationell ekonomi vid Johns Hopkins School of Advanced International Studies, och har tidigare arbetat som journalist. Hans forskning har bland annat publicerats i Journal of Korean Studies, Asian Perspective och Asian Survey, bland andra tidskrifter.

Expertområden: Nordkorea, Koreahalvön.

Varukorg

Totalt 0