Sommartider på UI

UI:s kundtjänst har sommartider från 8 juli till och med 11 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja. Ingen leverans av fysiska produkter sker, och leveranstiden för fakturaköp är längre. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. UI:s presstjänst har sommarstängt från 13 juli till och med 4 augusti. Läs mer här.

Anna Michalski

Anna Michalski

Associerad seniorforskare

Associerad seniorforskare Europaprogrammet

Anna Michalski är associerad seniorforskare vid Europaprogrammet, docent på statsvetenskapliga institutionen vid Uppsala universitet och ordförande för Svenska nätverket för Europaforskning i statsvetenskap (SNES). Hon forskar om EU:s utrikespolitik, förbindelserna mellan EU och Kina samt betydelsen av strategiska partnerskap i internationell politik.

Anna Michalski har en PhD. i internationella relationer från London School of Economics. Hon har varit verksam vid flera svenska och utländska forskningsinstitut samt vid Fudan universitetet i Shanghai och universitetet i Auckland, Nya Zeeland. Hon har också arbetat vid EU-kommissionens tidigare tankesmedja, Cellule de prospective. Anna har publicerat flera artiklar i internationella tidskrifter på teman som berör EU:s utrikespolitik, jämte böcker och antologier för Edward Elgar, Palgrave och Studentlitteratur. Hon är medredaktör för bokserierna Europaperspektiv (Santérus förlag) och Interdisciplinary European Studies (Palgrave).

Varukorg

Totalt 0