Sommartider på UI

UI:s kundtjänst har sommartider från 8 juli till och med 11 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja. Ingen leverans av fysiska produkter sker, och leveranstiden för fakturaköp är längre. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. UI:s presstjänst har sommarstängt från 13 juli till och med 4 augusti. Läs mer här.

Andreas Karlsson

Andreas Karlsson

Associerad redaktör

Andreas Karlsson bidar till redaktionens publikationer med analyser från sina främsta fokusområden: Afrika, demokratifrågor samt politisk och social utveckling.

Andreas är journalist och författare. Han bevakar Afrika som frilansjournalist för i huvudsak skandinavisk press. Han har även rapporterat från bland annat Balkan och från rättsprocesserna efter krigen där. Andreas har en journalistexamen och en fil mag i statskunskap och filosofi. En stor del av Andreas arbete sker i bokform och han arbetar för närvarande med två Afrikarelaterade projekt. Han har tidigare bland annat skrivit två böcker om Sydafrika där han är delvis bosatt sedan många år. Bland titlarna finns också boken Vatten (2021) som beskriver den globala vattenkrisen och vattnets betydelse för mänsklighetens utveckling.

Varukorg

Totalt 0