Sommartider på UI

Kundtjänst är stängd från 7 juli till och med 9 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja.
Beställningar expedieras via https://www.ui.se/butiken/. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

Iran: Maktspel på hög nivå

41 år efter den islamiska revolutionen pyr missnöjet i Iran, särskilt bland många unga iranier som vill ha fler rättigheter och bättre ekonomi. Situationen underlättas inte av att landet pressas av internationella sanktioner som hindrar en ekonomisk återhämtning.

Alla prenumerationsalternativ här

Läget har spetsats till sedan USA 2018 hoppade av kärnenergiavtalet. Samtidigt är Iran en maktspelare i den egna regionen, inte minst i konflikterna i Syrien och Irak.

Nr 3 2020, Författare Rouzbeh Parsi

Prenumerera - och var påläst

Världspolitikens Dagsfrågor ger dig intressant och aktuell fördjupning i de stora frågorna som förändrar världen. Skriften ger dig bakgrundskunskapen och de stora linjerna som du inte hittar någon annanstans.  Utgivning 12 nummer per år, varje nummer är 32 sidor och handlar om en avgränsad, stor, dagsfråga i internationell politik. Skribenterna är journalister, forskare och experter med lång erfarenhet inom sina ämnen.

Presenttips! Ge bort en prenumeration till någon. I kundvagnen anger du bara en annan leveransadress.

Tips till lärare Instuderingsfrågor i PDF

Varukorg

Totalt 0