Sommartider på UI

UI har sommarstängt från 5 juli till och med 8 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja.
Beställningar expedieras via https://www.ui.se/butiken/. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

Ylva Pettersson

Ylva Pettersson

Programsamordnare

Ylva är ansvarig för UI:s evenemangsverksamhet och programsamordnare och analytiker vid UI:s Europaprogram.

Som ansvarig för UI:s evenemangsverksamhet har hon hand om internationella seminarier, konferenser och strategiska samarbeten. Ylva modererar seminarier och ansvarar för UI:s gymnasiedagar och för medverkan vid Almedalen och andra evenemang.

Ylvas fokusområden är europeisk säkerhet, krishantering och krisberedskap, och hon skriver rapporter och analyser om aktuella frågor rörande det europeiska samarbetet.

Hon har en magisterexamen i statsvetenskap med inriktning på säkerhetspolitik från Försvarshögskolan i Stockholm. Hon har tidigare även arbetat på Försvarshögskolan, och gjort praktik på Utrikesdepartementets enhet för nedrustning och icke-spridning, samt på Stockholms internationella fredsforskningsinstitut, SIRPI.

Varukorg

Totalt 0