Sommartider på UI

UI har sommarstängt från 5 juli till och med 8 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja.
Beställningar expedieras via https://www.ui.se/butiken/. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

Stephanie Christine Winkler

Stephanie Christine Winkler

Associerad forskare

Stephanie Christine Winkler är associerad forskare vid UIs Asienprogram. Hon är specialiserad inom Internationella Relationer och Östasiatiska säkerhetsstudier.

Stephanie Christine Winkler har en doktorsexamen i Internationella Relationer från Stockholms universitet, masterexamen i Internationella Relationer från Leiden University och en kandidatexamen i Asienstudier med specialområde Öst- och Centralasien från Bonn University.

I sin forskning fokuserar Stephanie WInkler på spridningen och effekterna av soft power-konceptet i relation till pågående maktskiften mellan USA, Japan och Kina.

Hon är knuten till Försvarshögskolan där hon föreläser på kurser inom statsvetenskap. Tidigare har hon även föreläst på kurser i bland annat Internationell politik, Politik i Östasien, Östasiatisk ekonomi och Östasiatisk historia på Kandidatprogrammet i Internationella Studier vid Leiden University.

Läs mer här: www.stephaniechristinewinkler.com

Expertområden: Teorier om internationella relationer, Soft Power, Östasien, Säkerhetsstudier, Power Shift Theories.

 

 

 

 

 

Varukorg

Totalt 0