Sommartider på UI

Kundtjänst är stängd från 7 juli till och med 9 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja.
Beställningar expedieras via https://www.ui.se/butiken/. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

Stephanie Christine Winkler

Stephanie Christine Winkler

Associerad medarbetare

Stephanie Christine Winkler är associerad medarbetare vid UIs Asienprogram och doktorand vid Stockholms Universitet, specialiserad inom Internationella Relationer och Östasiatiska säkerhetsstudier.

Stephanie Christine Winkler har en masterexamen i Internationella Relationer från Leiden University och en kandidatexamen i Asienstudier med specialområde Öst- och Centralasien från Bonn University.

Som delaktig i projektet "Power Shift East Asia: Soft power analysis" genomför hon en analys av spridningen och effekterna av soft power-konceptet i och på USA, Japan och Kina.  

Innan hon började på UI arbetade Stephanie Winkler som föreläsare på Kandidatprogrammet i Internationella Studier vid Leiden University, där hon föreläste i kurser såsom Internationell politik, Politik i Östasien, Östasiatisk ekonmi och Östasiatisk historia.

Expertområden: Teorier om internationella relationer, Östasien, Säkerhetsstudier

 

 

 

 

Varukorg

Totalt 0