Sommartider på UI

Kundtjänst är stängd från 7 juli till och med 9 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja.
Beställningar expedieras via https://www.ui.se/butiken/. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

Prenumerera på Världspolitikens Dagsfrågor

Världspolitikens Dagsfrågor ger dig intressant och aktuell fördjupning i de stora frågorna som förändrar världen. Skriften ger dig bakgrundskunskapen och de stora linjerna som du inte hittar någon annanstans. Missa inget, köp en prenumeration.

Välj rätt prenumerationsform 
Vill du prenumerera på en tryckt skrift eller en digital skrift med tillgång till arkiv? Välj om du köper till dig själv eller om du köper till en organisation med flera läsare.

Organisationer
Köp en eller flera prenumerationer på den tryckta skriften här ovanför.
Köp en digital organisationsprenumeration när ni är flera som vill läsa skriften och använda arkivet.

Privatpersoner
Köp en tryckt eller digital privat prenumeration här ovan. 

Medlemsrabatter
Om du är medlem som privatperson kan du köpa en digital prenumeration till rabatterat pris under medlemskapssidorna. För dig som har organisationsmedlemskap kontakta info@ui.se

Så här fungerar en digital prenumeration dittbibliotek.ui.se
Som digital prenumerant loggar du in på dittbibliotek.ui.se där du använder din e-postadress som användarnamn och skapar ett konto. Nu får du, eller organisationen, tillgång till hela arkivet och alla nya skrifter.

Om skriften
Världspolitikens Dagsfrågor utkommer med 12 nummer per år. Varje nummer behandlar en aktuell dagsfråga i internationell politik.

Texterna i Världspolitikens Dagsfrågor skrivs av journalister, forskare och experter med lång erfarenhet inom sina ämnen. Ämnena är intressanta för alla som vill veta mer och få en gedigen kunskapsbas om internationell politik och politiska förhållanden i världen. 

Presenttips 
Du kan ge bort en prenumeration till någon, i kundvagnen väljer du "Till annan" och anger en annan leveransadress.

För undervisning och läscirklar 
Ladda ner  instuderingsfrågor.

Varukorg

Totalt 0