Sommartider på UI

Kundtjänst är stängd från 7 juli till och med 9 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja.
Beställningar expedieras via https://www.ui.se/butiken/. Leveranstiden är lite längre om du beställer skrifter och vid fakturaköp. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. Mer information

Världspolitikens Dagsfrågor

Upptäck världen med Utrikespolitiska institutet!

Världspolitikens Dagsfrågor är en kvalitetsskrift från Utrikespolitiska institutet med aktuell fördjupning i frågorna som förändrar världen. Köp en prenumeration på den digitala utgåvan och häng med i världspolitiken.

Utrikespolitiska institutet är ett oberoende institut och en plattform för forskning och information om utrikespolitiska frågor. Med en digital prenumeration på skriften Världspolikens Dagsfrågor får du 10 utgåvor per år och dessutom tillgång till flera års utgivning ur arkivet. Betala direkt med ditt betalkort.

Är ni många, köper ni en organisationsprenumeration. Är du medlem i Utrikespolitiska institutet får du medlemsrabatt här.

 

Varukorg

Totalt 0