Julklappstips

Årets klokaste julklappar handlar du här hos Utrikespolitiska institutet. För den som är intresserad av internationella frågor har UI ett brett utbud. Ge bort en prenumeration av Världspolitikens Dagsfrågor eller ett medlemskap.

Prenumerationer Världspolitikens Dagsfrågor
Passa på! Ge bort en prenumeration på Världspolitikens Dagsfrågor.  Du väljer mellan en helårsprenumeration eller en halvårsprenumeration. Första numret av tidningen får mottagaren i slutet av januari.  Ange mottagarens adress som leveransadress när du kommer till kundvagnen. 

Världspolitikens Dagsfrågor ger dig intressant och aktuell fördjupning i de stora frågorna som förändrar världen. Texterna i Världspolitikens Dagsfrågor skrivs av journalister, forskare och experter med lång erfarenhet inom sina ämnen. Ämnena är intressanta för alla som vill veta mer och få en gedigen bas av kunskap om internationell politik och politiska förhållanden i länder. 

Medlemskap Utrikespolitiska institutet
För den som tycker om att ta del av föreläsningar och seminarier är ett medlemskap en uppskattad julklapp. Dessutom ingår en prenumeration av Världspolitikens Dagsfrågor och tillgång till UI:s unika landfaktatjänst - Landguiden - med stora mängder uppdaterad information om alla världens länder. 
Ange mottagarens adress som leveransadress. Detta ingår: 

• Världspolitikens Dagsfrågor, 12 nr/år. 
• Tillgång till databasen Landguiden.se. 
• Inbjudningar per e-post till UI:s evenemang. 
• Kostnadsfritt inträde på ordinarie seminarier (studenter visar studentleg.)
• Medlemsrabatt på särskilda evenemang, utbildningar och konferenser.

Gåvokort
Behöver du ett gåvokort till dina julklappar kan du ladda ner dem här.

Varukorg

Totalt 0