Landguiden


I databasen Landguiden hittar du snabbt och smidigt information om världens alla länder. Innehållet uppdateras dagligen och omfattar information om allt från de olika ländernas geografi, befolkning, språk och kultur till historia, politik och sociala förhållanden.

Klicka här för att komma till Landguiden

(Kan ej köpas här i denna butik)


Landguiden rapporterar inte om alla nyhetshändelser utan lägger betoningen på att skildra den grundläggande utvecklingen i ett land. I Landguiden finns alltid uppdaterad information om regeringsskiften, partiombildningar, författningsändringar, stora politiska kriser, lansering av viktiga politiska och sociala reformer, förändringar i den ekonomiska politiken med mera. I Landguidens statistikverktyg kan du jämföra hur länder har utvecklats socialt och ekonomiskt under många år tillbaka.

Statistikverktyget är fritt och en del av texterna i Landguiden är tillgängliga för alla, men om du vill se hela det omfattande materialet måste du ha ett abonnemang. De flesta skolor och bibliotek abonnerar på tjänsten. Som privatperson kan du köpa tjänsten för en dag eller längre, se priser nedan.

Priser (privatpersoner/kortbetalning)Företag, organisationer, skolor och bibliotek,
kontakta oss för offert: info@ui.se.


Här kan du titta på en kort introduktionsfilm som beskriver landguiden: