Konferens och utbildning


De mest aktuella ämnena, de vassaste forskarna och politiska ledare direkt från en utrikespolitisk vardag. Utrikespolitiska institutet arrangerar ett 60-tal samtal, seminarier och utbildningsdagar per år, med inriktning på utrikes- och säkerhetspolitik.

Hos oss får du träffa diplomater, forskare och internationella politiska ledare, delta i inspirerande samtal och ställa frågor. Vi har ledande experter som möter den svenska publiken för att presentera och diskutera sina resultat och erfarenheter. Ofta ordnar vi möjlighet att stanna kvar och prata mer informellt i samband med besök och föreläsningar.

För info om kommande och tidigare evenemang, besök vårt evenemangskalendarium.

Utbildningar
Kurser, utbildningar och fortbildning om till exempel länder eller geografiska regioner, aktuella konflikter och komplexa situationer och fenomen arrangeras återkommande för öppna sällskap och annonseras i vår evenemangskalender på ui.se. Vår utbildningsverksamhet erbjuder kunniga och goda talare som ger dig en fördjupad kunskap i ämnet.

Vi ordnar även skräddarsydda workshops, fördjupningar och utbildningar för slutna sällskap enligt överenskommelse. Kontakta oss för att diskutera innehåll, omfattning och utformning info@ui.se