Titta på debatt om framtidens utrikespolitik


Av: Anna Tornberg

2011-07-08 |

Fyra + gav Aftonbladets Anders Lindberg den livliga debatten mellan ledarna för ungdomspartierna. Han noterade också att det finns en hel del skiljelinjer mellan de olika partierna. 

Anders Lindberg, Claes Arvidsson på Svenska Dagbladet och Lena Ag, generalsekreterare Kvinna till Kvinna, uppmuntrade därefter ungdomspartiernas ledare att fortsätta sitt engagemang för de utrikespolitiska frågorna.

Hur viktigt är internet och sociala medier för det politiska arbetet? Vad hotar svensk säkerhet? Bör Sverige gå med i Nato och hur länge ska den svenska insatsen vara kvar i Afghanistan? Detta och mycket mer diskuterades vid årets utrikespolitiska debatt i Almedalen. Nu kan du se hela debatten via UI:s You Tube-kanal.Om UI-bloggen

Arkiv